Life Style

Меѓународен ден на жената — светски празник што се одбележува на секоја година на 8 март. Тоа е ден кога се одбележува борбата на жените за економска, политичка и социјална рамноправност со мажите.

Хелоу Пипл 😉🙌🖐

Денешниот пост ќе го посветам на сите жени ☺
Во пресрет на 8ми Март меѓународниот ден на жената кога во Саудиска Арабија една од најзатворените земји во светот почнуваат да се почитуваат правата на жената. Во периодот кога доаѓа крајот на нафтената ера. Кога на Блискиот Исток постоењето на жената почнува да се почитува. 
Јас ќе ви дадам неколку предлози за Совршен Подарок за 8ми Март!!! 


Да тргнеме од основното ЦВЕЌЕ 

Поентата не е во тоа да влезете во првата цвеќара и да го купите првиот букет кој ќе ви дојде при рака. 
Цвеќето е нешто посебно. 
Со него всушност кажувате многу иако не сте свесни за тоа. 
Затоа мојот предлог е наместо да купите било каков букет кој за некое време ќе овене можете да купите уникатна цветна Мини Градина. 
Нешто на пример како овие од Мини Гарден Б кои ќе ги видите подолу. 
А истите се рачно изработени и се со одлични прифатливи цени од 300 до 1000денари. 
Може да ги нарачате на телефонскиот број 075 405 074 или преку нивната страна Mini Garden B 

 
 
 

А пак за оние за кои цвеќето е само додаток Филигранскиот накит од Цекиќ Филигран во соработка со Елена Поповска и накитот од Јуник Лејди ќе бидат Совршен Подарок.
Рачно изработени со уникатна изработка иодлични цени. 
Истите може да ги нарачате 
Cekic Filigran на телефонскиот број 
078 224 997
Цена од 1000 до 1900 денари 
Unique Lady на нивната страна 
Цена од 400 до 3000 денари 
Колекција My Precious 

   
       
       
       


 На крај за оние кои сакаат нешто мнооогу посебно оние кои придаваат посебна важност на единствените парчиња имам нешто посебно и за вас 😉

Стариот добар ДЕКУПАЖ секогаш е одлична идеа 

Може да ги нарачате 
Decoupage Macedonia  ⬆на нивната страна 
Цена од 150 до 900 денари 


Miss.Creative  ⬆на нивната страна 
Цена од 250 до 800 денари  

И нешто сосема различно а мнооогу посебно од Lucky's Market за цена од 700 денари па нагоре во зависност од моделот кои исто така може да ги нарачате на нивната страна.


Па дечки тоа е се за оваа Петочна вечер имате цел викенд пред вас за да одлучите и да го одберете Совршениот Подарок за 8ми Март 😉

Се гледаме наскоро со мнооогу нови идеи 


VALENTINE GIFTS

 PART 1

 VALENTINE GIFTS FOR INTROVERT BOOK LOVERS


Hello people 🖐

It's Sunday but more important is that it's three days to #Valentine.
And I decided to start my lifestyle section with #valentine and all about.
Like book blogger, introvert artist and chocolate and wine lover, but first of all girl with big event experience I think I have everything to write this #lifestyle blog post.

I think that most of you will agree with me that Valentine it's not just one day in year. Valentine is every day spend with person you love the most.
And I think that attention is very important thing here, so with this post I will try to help you especially for those who still don't have choose right #valentinegift to do that.

But I will start with most complicated part of people in this world.
They are INTROVERT BOOK LOVERS!!!

Now you will said that they are the simplest of all others but you are wrong and I will tell you why.

Because they are introverts who love books that doesn't mean that you can buy them new published book.
First you need to find out more about book style that she or he love the most. Then which autor prefer the most.
Yes it take time to do this but its worth.

And what kind of gift would it be if it's only book.
No I am not materialistic person but believe me it's not just one more thing in that gift box.
It is all picture here.
If you just go in book store and buy the latest published book and put in designed bag believe me it will look like last time shopping.

And I am  sure that you don't want that.

So I am here to make sure you will do the best.
And I can help you with that.
Now I will put here a few pictures of some gift samples for girls and boys.


So here it is the first gift combinations for thoese who love chocolate and whisky


                                  

Second combinations are for thoese who more prefere cookies,wine and tea.
                                  


Third combin ations are for thoese who wants to make better impresion and who knows there partners the best.


 

                            

   

                 

So these are all combinations which I can show you,but you don't need to copy them it's beter to do it your own.

But I am sure thet these can help and give you idea for somting more interesting.

Tomorow I'll go with somting more interesting so stay here :)


See you tomorow people 😘

All books for thoese from Macedonia are avaliable in MATICA , TRI , KULTURA ,ARS LIBRIS and BATA PRESS 
For watches and glasess the best are #swissmade and you can find them in Bozinovski watches & jewelry who are unique representatives for Swatch Group in Macedonia.

note: the pictures are all mine and this is not paid promotion                                                                                 

                                                                         
                                                             Comments

Popular Posts

Contact Form

Name

Email *

Message *